Andy Carroll duikt op bij Club Brugge

Reacties

Club Brugge heeft donderdag bezoek gekregen van Andy Carroll. De 33-jarige spits zit zonder club sinds zijn vertrek bij West Bromwich Albion en heeft fysieke tests afgelegd bij de kampioen van België.

Andy Carroll duikt op bij Club Brugge
© Pro Shots

Brugge is op zoek naar een nieuwe spits, omdat Bas Dost en Sargis Adamyan deze zomer vertrekken. Benik Afobe lijkt in beeld, maar mogelijk haalt de Belgische topclub nog een Engelse spits binnen. Carroll meldde zich donderdag in Brugge.

De boomlange Engelsman werd donderdag volledig doorgelicht in het Belfius Basecamp, zo meldt Het Nieuwsblad. Volgens het Belgische medium ziet Brugge in Carroll en buitenkansje, omdat hij transfervrij op te pikken is. Het Nieuwsblad meldt dat Carroll is aangeboden bij Brugge, maar dat het van de fysieke testresultaten afhangt of het ook daadwerkelijk tot een samenwerking komt.

Met Carroll zou Brugge een schat aan ervaring binnenhalen. De spits doorliep de opleiding van Newacastle United en vertrok in 2011 voor een recordbedrag van 41 miljoen euro naar Liverpool. Daar kon Carroll de hoge verwachtingen niet waarmaken. De laatste jaren speelde hij voor West Ham United, Newcastle, Reading en West Brom.

In totaal heeft Carroll liefst 248 Premier League-duels achter zijn naam, daarin wist hij 54 keer te scoren.

Bekijk hier al onze video's
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Meer A. Carroll
Meer over A. Carroll
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.