Carroll tekent kortlopend contract in Championship

Reacties

Andy Carroll is de komende maanden weer onderdak. De spits tekende tot het einde van het kalenderjaar bij Reading, uitkomend in het Championship. De 33-jarige Carroll speelde vorig seizoen ook al kortstondig voor The Royals. Sinds afgelopen zomer was hij transfervrij.

Carroll tekent kortlopend contract in Championship
© Pro Shots

Carroll, die negen keer uitkwam voor de Engelse nationale ploeg, trainde deze week al mee bij de ploeg van Paul Ince. Dat leidde klaarblijkelijk tot tevredenheid bij beide partijen, resulterend in dit kortstondige contract. Carroll kan in totaal negentien wedstrijden gaan spelen. Zaterdag is mogelijk zijn debuutwedstrijd, uit tegen Wigan Athletic. Reading staat vierde in de competitie, die in november ook stil komt te liggen vanwege het WK.

Carroll brak in het seizoen 2010/11 door bij Newcastle United, de club uit zijn geboortestad. Het leverde hem een transfer naar Liverpool op, maar op Anfield kwam hij nooit maar in de buurt van het rechtvaardigen van zijn transfersom van ruim veertig miljoen euro. Carroll speelde daarna zeven jaar op rij voor West Ham United. Eerder deze zomer werd hij nog afgetest bij Club Brugge

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Opvallend: Carroll zal bij de blauw-witten met nummer twee gaan voetballen. Dit voor een spits onlogische nummer heeft hij gekozen omdat zijn dochtertje vandaag (donderdag) haar tweede verjaardag viert.

Spelersprofiel

A. Carroll


Geboortedatum:
6 januari 1989
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Gateshead
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,93 m
Gewicht:
79 kg
Huidige club:
Amiens
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.