Carroll (ex-Liverpool) duikt op met heerlijke goal in Ligue 2

Reacties

Andy Carroll weet weer eens de aandacht op zich gevestigd. De 34-jarige spits met een verleden bij Liverpool was afgelopen weekend verantwoordelijk voor een hoogstandje.

Carroll (ex-Liverpool) duikt op met heerlijke goal in Ligue 2
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Afgelopen zomer verruilde Carroll, die ook actief was voor Newcastle United, en West Ham United in de Premier League, thuisland Engeland voor een avontuur in de Ligue 2 bij Amiens SC. Daar was hij met twee treffers in zeven duels nog niet overdreven op schot, maar zijn goal tegen Annecy (1-1) was er wel een om in te lijsten.

Van een meter of veertig verschalkte de 1,93 meter lange aanvaller de vijandelijke doelman. Met Amiens begeeft Carroll zich momenteel op de tiende plaats van het tweede niveau van Frankrijk. Bij die club speelt hij samen met Nederlander Osaze Urhoghide, die tijdens de zomer overkwam van Celtic.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

A. Carroll


Geboortedatum:
6 januari 1989
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Gateshead
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,93 m
Gewicht:
79 kg
Huidige club:
Amiens
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.