André Gomes verrast met razendsnelle rentree na gruwelblessure

Reacties

André Gomes herstelt zeer voorspoedig van de horrorblessure die hij begin november opliep. Na minder dan drie maanden revalideren heeft de Everton-middenvelder alweer delen van de groepstraining kunnen afwerken.

André Gomes verrast met razendsnelle rentree na gruwelblessure
© Pro Shots

Voor Gomes ging het op 3 november helemaal mis in de competitiewedstrijd tussen Everton en Tottenham Hotspur. In de 79ste minuut werd hij ten val gebracht door een frustratietackle van tegenstander Heung-Min Son, die daarvoor rood kreeg, waarna hij al vallend in botsing leek te komen met Spurs-verdediger Serge Aurier. Het been van Gomes maakte een verkeerde beweging en de Portugees brak zijn enkel.

Er werd gevreesd dat de 26-jarige middenvelder, die na een succesvolle huurperiode afgelopen zomer definitief werd overgenomen van Barcelona, dit seizoen niet meer in actie zou kunnen komen. Gomes verrast echter vriend en vijand met een razendsnel herstel. Hij keerde eerder deze maand al terug op het trainingsveld en heeft inmiddels weer met zijn medespelers getraind.

Het is nog niet bekend wanneer Carlo Ancelotti Gomes weer kan inzetten. Everton staat op het moment twaalfde in de Premier League en hervat de competitie zaterdag met een uitwedstrijd bij nummer negentien Watford.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.