Everton positief over herstel André Gomes na 'extreem succesvolle' operatie

Reacties

Everton heeft maandagmiddag een positieve update over André Gomes naar buiten gebracht. De Portugese middenvelder is inmiddels onder het mes gegaan, de verwachting is dat hij volledig zal herstellen van de gruwelblessure die hij zondag opliep.

Everton positief over herstel André Gomes na 'extreem succesvolle' operatie
© Pro Shots
Everton
Everton
1 - 1
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Het ging zondag in het thuisduel met Tottenham Hotspur (1-1) helemaal mis voor de 26-jarige Gomes. In de 79ste minuut werd hij ten val gebracht door een frustratietackle van tegenstander Heung-Min Son, die daarvoor rood kreeg, waarna hij al vallend in botsing leek te komen met Spurs-verdediger Serge Aurier. Daarbij raakte Gomes zeer ernstig geblesseerd: Everton maakte later op de zondag direct bekend dat de middenvelder zijn enkel had gebroken en maandag meteen onder het mes zou gaan.

Die operatie is inmiddels achter de rug, laten The Toffees nu opgelucht weten. 'Everton kan bevestigen dat André Gomes vandaag een operatie heeft ondergaan aan zijn gebroken enkel, en dat die ingreep extreem succesvol is verlopen. André zal nu nog enige tijd in het ziekenhuis verblijven, waarna hij zal terugkeren op ons trainingscomplex, om daar onder behandeling van onze medische staf aan zijn revalidatie te beginnen.'

De club laat verder dat 'de verwachting is dat hij volledig zal herstellen'. Ook spreekt Everton een woord van dank uit. 'Mede namens André willen wij alle Everton-supporters én de gehele voetbalfamilie bedanken voor het overweldigende aantal steunbetuigingen die we sinds de wedstrijd hebben mogen ontvangen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.