Ancelotti: 'Bellingham is de beste ter wereld'

Reacties

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti denkt dat Jude Bellingham in zijn categorie de beste speler ter wereld is. Die conclusie trekt hij al na een paar maanden.

Ancelotti: 'Bellingham is de beste ter wereld'
© Pro Shots

Real Madrid heeft met de komst van Bellingham, die voor ongeveer 100 miljoen euro overkwam van Borussia Dortmund, een homerun geslagen. Bellingham was het ontbrekende puzzelstukje op het middenveld van Real Madrid en tekende dit seizoen al voor dertien goals en twee assists in zeventien La Liga-wedstrijden.

'Hij doet het erg goed, zeker gezien het feit dat hij zich aan moest passen aan een nieuwe cultuur en een nieuwe taal moest leren. Vanzelfsprekend is hij de beste ter wereld', reageerde Ancelotti desgevraagd op een persconferentie.

Arandina
Arandina
1 - 3
Real Madrid
Real Madrid

Dus bestaat de kans dat Bellingham zaterdag in actie zal komen in de zestiende finales van de Copa del Rey tegen Arandina. Maar helemaal zeker is dat niet, want Ancelotti heeft andere plannen. 'We hebben al drie maanden last van blessures. Natuurlijk doen we ons best om de wedstrijd te winnen, maar vanwege vermoeidheid zal ik wat rouleren. Toch wil ik nog steeds een sterk elftal op de been brengen.'

Ancelotti ziet het duel met Arandina niet als vervelend tussendoortje. 'We zijn de titelhouder en willen deze competitie graag winnen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.