Ancelotti deelt goed nieuws over Vinícius en hoopt op Güler

Reacties

Goed nieuws voor Real Madrid: de blessure van Vinícius Júnior neemt minder tijd in beslag dan van tevoren verwacht. Trainer Carlo Ancelotti verwacht hem spoedig terug.

Ancelotti deelt goed nieuws over Vinícius en hoopt op Güler
© Pro Shots
Arandina
Arandina
1 - 3
Real Madrid
Real Madrid

Vinícius liep een blessure op tijdens de interlandperiode van halverwege november en stond sowieso tot het einde van het jaar aan de kant en mogelijk langer. Het lijkt echter allemaal mee te vallen: Ancelotti hoopt Vinícius spoedig weer bij de selectie te hebben. 'Dat heeft te maken met zijn bereidheid, professionaliteit en het goede werk van de fysiotherapeuten', zei de Italiaan vrijdag op een persconferentie.

Ook Benjamin Mendy en Eduardo Camavinga herstellen van blessures. 'Mendy zit nog niet bij de selectie. Camavinga wel, hij kan in actie komen in de Super Cup. Met Arda Güler gaat het ook goed. Er bestaat een kans dat hij morgen (zaterdag, red.) zal spelen.'

Kort na de persconferentie van Ancelotti maakte Real bekend dat Lucas Vázquez op de training een spierblessure heeft opgelopen. Volgens Marca is het niet ernstig, maar dit weekend zal Vázquez in ieder geval niet in actie komen. Meer duidelijkheid over de kwetsuur is er nog niet. 

Real speelt zaterdag om 21.30 uur in de zestiende finale van de Copa del Rey tegen Arandina, dat op het vierde niveau van Spanje speelt. Op 10 januari wacht Atlético Madrid in de halve finale van de Spaanse Supercup.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.