Alves krijgt met deze transfer de kans nog één keer te schitteren in Camp Nou

Reacties

Dani Alves staat schijnbaar aan de vooravond van een overstap naar Pumas UNAM. Daarmee kan hij nog één keer schitteren in Camp Nou.

Alves krijgt met deze transfer de kans nog één keer te schitteren in Camp Nou
© Pro Shots

Barcelona had geen plaats meer voor Dani Alves, die in zijn zoektocht naar een volgende uitdaging in contact kwam met Pumas. De Mexicaanse club is hard op weg de 39-jarige Braziliaan vast te leggen. De rechtsback grapte in reactie op een tweet van TNT Sports dat hij het alleen voor een fles tequila zou bevestigen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De overstap naar Pumas zou in ieder geval een pikante wedstrijd opleveren voor Alves. De Mexicanen zijn namelijk op 7 augustus in Camp Nou de tegenstander in de strijd om de Trofeu Joan Gamper, de traditionele openingswedstrijd van Barcelona voor het nieuwe seizoen.

Voor Alves is een terugkeer op een voor hem zeer bijzondere plaats. 'Ik ben blij dat ik bij Barcelona ben teruggekeerd. Het enige wat ik niet leuk vond, is hoe mijn vertrek is afgehandeld', uitte de Braziliaan zijn kritiek in The Guardian. 'Barça heeft in de afgelopen jaren gezondigd. De clubleiding geeft niets om de mensen die geschiedenis hebben geschreven voor de club. Als culé zou ik willen dat Barça bepaalde zaken anders had aangepakt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Dani Alves
Meer over Dani Alves
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.