Álvarez mee met Ajax naar belangrijke wedstrijd tegen PAOK

Reacties

Edson Álvarez behoort voor het eerst tot de wedstrijdselectie van Ajax, dat dinsdag op bezoek gaat bij PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League. De Mexicaan ontbrak afgelopen zaterdag nog in de uitwedstrijd tegen Vitesse (2-2).

Álvarez mee met Ajax naar belangrijke wedstrijd tegen PAOK

Verder zorgt trainer Erik ten Hag niet voor verrassingen in zijn selectie. Dat betekent dat Donny van de Beek ook in het vliegtuig is gestapt. Voor hem lonkt een transfer naar Real Madrid. Lasse Schöne ontbreekt. De verwachting is dat de Deen spoedig een overgang naar Genoa afrondt.

Reservedoelman Dominik Kotarski krijgt van Ten Hag de voorkeur boven Benjamin van Leer. Kik Pierie reist daarnaast mee naar Griekenland. Hij wacht nog op zijn officiële debuut voor Ajax. Dani de Wit, Sergiño Dest en Jurgen Ekkelenkamp behoren ook tot de 23-koppige selectie.

Ajax speelt dinsdag om 19.00 uur tegen PAOK. Een week later staat de return in Amsterdam op het programma. Dan wordt er om 20.30 uur afgetrapt in de Johan Cruijff Arena.

De volledige selectie: Bruno Varela, Andre Onana, Dominik Kotarski, Perr Schuurs, Joël Veltman, Edson Álvarez, Kik Pierie, Noussair Mazraoui, Lisandro Magallán, Daley Blind, Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico, Donny van de Beek, Razvan Marin, Hakim Ziyech, Dani de Wit, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Quincy Promes, Kasper Dolberg, Jurgen Ekkelenkamp en Sergiño Dest.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Álvarez
Meer over Álvarez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.