Allegri trekt pijnlijke conclusie over Juventus-speler Can

Reacties

Juventus-trainer Massimiliano Allegri was na de 1-2 overwinning op Lazio opvallend kritisch over Emre Can. Het liep in Rome niet lekker met Juventus en dat kwam in de ogen van Allegri voor een groot deel door het spel van Can.

Allegri trekt pijnlijke conclusie over Juventus-speler Can

'We hebben een uur lang niet goed gespeeld, maar ik vond ons laatste halfuur al wat beter. Ik heb de spelers in de rust verteld dat we veel zuiverder moesten zijn in de passing, het was allemaal zo gehaast. Het was een moeilijke wedstrijd, maar dat is het eigenlijk altijd op bezoek bij Lazio voor Juventus', sprak Allegri.

De afgelopen zomer met veel bombarie van Liverpool overgenomen Can verving Miralem Pjanic vlak voor de Juve-defensie. Dat pakte helemaal verkeerd uit en Allegri neemt zichzelf dat kwalijk. 'Het is mijn verantwoordelijkheid. Ik probeerde te spelen met Emre Can voor de verdediging en dat is een fout van mij geweest.'

'Emre Can heeft nog niet de juiste timing, dus heb ik hem op een veel te moeilijke positie gezet. Ik heb dat al snel aangepakt door Bentancur van positie te laten wisselen met Can en toen ging het meteen een stuk beter', aldus Allegri, die Can wel de hele wedstrijd op het veld liet staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.