'Allegri herbouwt Juventus-muur met cruciale rol voor De Ligt'

Reacties

Matthijs de Ligt is een van de spelers die na de terugkeer van Massimiliano Allegri niet hoeft te vrezen voor zijn plek. Volgens Tuttosport gaat de trainer van Juventus het elftal opnieuw opbouwen, te beginnen bij de defensie. Daar ziet hij een cruciale rol voor De Ligt.

'Allegri herbouwt Juventus-muur met cruciale rol voor De Ligt'
© Pro Shots

Allegri zorgt er ook voor dat captain Giorgio Chiellini zijn aflopende contract met een jaar gaat verlengen. De 36-jarige verdediger stond afgelopen seizoen vaak aan de kant met fysieke ongemakken, maar de teruggekeerde oefenmeester heeft alle vertrouwen in de routinier. Allegri weet echter ook dat Chiellini geen vijftig wedstrijden in een seizoen zal spelen.

Tuttosport kopt woensdag in grote letters dat Allegri de muur opnieuw opbouwt bij Juventus. Daarmee wordt de defensie bedoeld, waar De Ligt meer dan zeker is van zijn plek. Als Chiellini niet naast hem kan spelen, dan is er ruimte voor Leonardo Bonucci. Allegri verwacht ook veel van Radu Dragusin, een negentienjarige Roemeen die afgelopen seizoen onder Andrea Pirlo debuteerde in de hoofdmacht.

Daniele Rugani, die terugkeert van een verhuur aan Cagliari, is nog niet zeker van zijn plek. Dat geldt volgens de Italiaanse krant ook voor Merih Demiral. De 23-jarige Turkse verdediger geniet het vertrouwen van Allegri, maar ligt ook goed in de markt. Juventus zou hem kunnen verkopen om vervolgens met het ontvangen geld op andere posities versterking te halen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.