Alle nieuwelingen starten in eerste oefenduel PSV

Reacties

PSV-coach Roger Schmidt maakt meteen goed gebruik van de transfers die eerder zijn afgerond. Tegen RWD Molenbeek hebben alle aanwinsten van dit seizoen een basisplek.

Alle nieuwelingen starten in eerste oefenduel PSV
© Pro Shots

Dat betekent dat Joël Drommel op doel begint, in de defensie staan Phillipp Mwene (rechtsback) en André Ramalho (centraal) naast elkaar. Davy Pröpper vormt samen met Pablo Rosario het bekende blok op het middenveld. Voorin zijn Noni Madueke en Eran Zahavi aan elkaar gekoppeld, Yorbe Vertessen en de van een huurperiode teruggekeerde Bruma staan daarachter.

Als je heel officieel gaat kijken behoort Marco van Ginkel ook tot de aanwinsten van PSV. De middenvelder speelde vorig seizoen ook in het shirt van de Eindhovenaren en werd deze zomer definitief ingelijfd nadat zijn contract bij Chelsea was afgelopen. Van Ginkel begint op de bank, net als bijvoorbeeld Nick Viergever en Mo Ihattaren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.