Ajax tegen Excelsior onder leiding van Heitinga

Reacties

John Heitinga heeft zondag de leiding bij Ajax in de uitwedstrijd tegen Excelsior. De trainer van Jong Ajax is naar voren geschoven als de tijdelijke opvolger van Alfred Schreuder.

Ajax tegen Excelsior onder leiding van Heitinga
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
1 - 4
Ajax
Ajax

Schreuder zat donderdag tegen FC Volendam voor het laatst op de bank bij de zwalkende topclub. Het gelijkspel tegen de promovendus (1-1) luidde het ontslag van de vijftigjarige oefenmeester in. In eerste instantie liet Edwin van der Sar weten dat Michael Reiziger en Richard Witschge de honneurs zouden waarnemen. Heitinga voegde zich vrijdag tijdens de uitlooptraining al bij hen.

De directie ziet in Heitinga de aangewezen persoon om voorlopig de selectie van Ajax te leiden. De voormalig WK-finalist startte zijn trainersloopbaan in 2017 bij Ajax Onder-19. In het seizoen 2021/22 begon hij als trainer van Jong Ajax aan zijn eerste klus in het profvoetbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.