Ajax op Rapport: Kaplan maakt indruk, ook prima cijfer Hato

Reacties

Ajax speelde donderdagavond doelpuntloos gelijk tegen Aston Villa in de achtste finale van de Conference League. Bekijk in dit bericht alle spelersbeoordelingen.

Ajax op Rapport: Kaplan maakt indruk, ook prima cijfer Hato
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 0
Aston Villa
Aston Villa

In het eerste bedrijf gaf een stabiel Ajax nauwelijks iets weg. Via Brian Brobbey kregen de Amsterdammers zelfs de beste mogelijkheid. De spits kreeg een 6,5.

Ook na de onderbreking stond het als huis bij de thuisploeg, waar Ahmetcan Kaplan imponeerde. De Turk sleepte een 7,5 in de wacht, het hoogste cijfer. De donderdag achttien jaar geworden Jorrel Hato deed het met een 7 ook prima.

Kenneth Taylor kreeg in het tweede bedrijf nog een aardige kans op de 1-0, maar die viel niet. Zo bleef het 0-0, ook nadat beide teams werden gedecimeerd tot tien man door rode kaarten voor Ezri Konsa en Tristan Gooijer, die met een 5 het laagste cijfer kreeg.

De return in Birmingham is volgende week donderdag. Mocht Ajax deze ronde overleven, dan verdwijnt het vrijdag 15 maart in de koker voor de loting voor de eindfase van het derde Europese toernooi.

Bekijk de spelersbeoordelingen bij Ajax:

Speler Beoordeling
Diant Ramaj 6,5
Tristan Gooijer 5
Devyne Rensch 6
Ahmetcan Kaplan 7,5
Jorrel Hato 7
Borna Sosa 6
Jordan Henderson 6
Sivert Mannsverk 6
(76. Branco van den Boomen) -
Kristian Hlynsson 5,5
(79. Chuba Akpom) -
Kenneth Taylor 6,5
Brian Brobbey 6,5
Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.