Ajax ontvangt last-minute bod op Akpom

Reacties

Het Engelse Nottingham Forest doet een last-minute poging om Chuba Akpom op te halen bij Ajax. Er ligt inmiddels een bod in Amsterdam, maar de tijd dringt. Ajax en Nottingham hebben minder dan zes uur om de deal rond te maken.

Ajax ontvangt last-minute bod op Akpom
© Pro Shots

Vanwege zijn reserverol staat Akpom (28) open voor een vertrek bij Ajax, maar de grote vraag is of de Amsterdammers bereid zijn om op het allerlaatste moment mee te werken. Nottingham heeft zich met biedingen gemeld in Amsterdam en wil Akpom huren met een optie tot koop, waarmee Ajax rond de 16 miljoen euro zou kunnen pakken. De kans is groot dat Ajax alleen meewerkt als de optie verplicht wordt.

Aanvankelijk hoopte het Franse Lille op de handtekening van Akpom, maar Ajax wees het voorstel af omdat het de spits niet tijdelijk wil laten vertrekken. Ook vanuit Duitsland en andere Premier League-clubs was er interesse.

Akpom kwam afgelopen zomer voor ruim twaalf miljoen euro over van het Engelse Middlesbrough. Hij scoorde bij Ajax vijf keer in dertien competitiewedstrijden. Zijn contract bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2028.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer C. Akpom
Meer over C. Akpom
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.