Ajax-flop Marin weigert om de handdoek in de ring te gooien

Reacties

Razvan Marin is na een teleurstellend verlopen debuutseizoen bij Ajax niet van plan om de moed op te geven. De middenvelder hoopt Erik ten Hag alsnog te kunnen overtuigen.

Ajax-flop Marin weigert om de handdoek in de ring te gooien
© Pro Shots

Marin (23) kwam vorig jaar voor 12,5 miljoen euro over van Standard Luik, maar heeft in Amsterdamse dienst nog weinig laten zien. De Roemeens international raakte na de eerste drie speelronden zijn basisplaats kwijt en speelde tot dusver pas tien duels in de Eredivisie. Sinds de winterstop werd hij in de inmiddels beëindigde competitie niet meer ingezet door Ten Hag.

In januari was er al sprake van een razendsnel einde aan de samenwerking tussen Ajax en Marin, toen Club Brugge en Antwerp FC werden genoemd als clubs met interesse. Tot een terugkeer naar België kwam het echter niet. Marin zit nog altijd in Amsterdam en is vastberaden om te slagen.

'Ik wil heel graag basisspeler worden bij Ajax', zegt Marin op de Instagram-pagina van zijn werkgever over zijn plannen voor de toekomst. 'En als ik het dan hier goed doe, zou ik graag de stap willen maken naar een Europese topclub.' Marin ligt in Amsterdam nog tot medio 2024 vast.

In zijn poging alsnog door te breken bij Ajax hoopt Marin dat Ten Hag hem anders zal gaan gebruiken. 'Ik denk dat ik het beste tot mijn recht kom op de ‘nummer 8-positie.’ Bij Ajax speel ik vaak kort voor de verdediging, maar ik denk dat ik beter ben als dynamische middenvelder', aldus de Roemeen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.