Aissati verwelkomt Ould-Chikh bij Turkse promotiekandidaat

Reacties

In een nieuwe poging zijn carrière te reanimeren is Bilal Ould-Chikh uitgekomen in Turkije. De 21-jarige aanvaller heeft voor anderhalf jaar getekend bij Denizlispor, de koploper van het tweede niveau.

Aissati verwelkomt Ould-Chikh bij Turkse promotiekandidaat

Ould-Chikh beleefde in 2014 een stormachtige doorbraak bij FC Twente, dat hem een jaar later op piepjonge leeftijd voor 1,25 miljoen euro verkocht aan Benfica. Daar slaagde de rechtsbuiten niet, zoals hij ook bij FC Utrecht niet doorbrak. Hij tekende in 2017 een contract voor twee seizoenen in de Domstad, maar in augustus 2018 werd die verbintenis ontbonden.

Sindsdien zat Ould-Chikh zonder club, daar heeft Denizlispor nu gebruik van gemaakt. Bij de Turkse club komt hij samen te spelen met voormalig Ajax- en PSV-middenvelder Ismaïl Aissati. Denizlispor staat na 19 van de 34 competitiewedstrijden bovenaan in de 1. Lig, de bovenste twee ploegen promoveren aan het eind van dit seizoen naar de Süper Lig. De nummer drie heeft al zeven punten minder dan de nieuwe werkgever van Ould-Chikh, waardoor promotie dichtbij is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.