Agüero maakt tijdens festiviteiten beledigende opmerking over Camavinga

Reacties

Sergio Agüero heeft zich tijdens de Argentijnse festiviteiten na de WK-finale tegen Frankrijk niet van zijn beste kant laten zien. Op Instagram noemde de oud-international van La Albiceleste Frans international Eduardo Camavinga een 'cara de pinga', letterlijk vertaald 'penishoofd' en in het Engels 'dickhead'.

Agüero maakt tijdens festiviteiten beledigende opmerking over Camavinga
© Pro Shots
Argentinië
Argentinië
ns
3 - 3
Frankrijk
Frankrijk

Agüero (34) was tijdens het WK nauw betrokken bij de Argentijnse nationale ploeg, ook al was hij geen officieel lid van de staf van bondscoach Lionel Scaloni. De oud-topspits, die betrokken was bij het incident met zijn boezemvriend Lionel Messi en Wout Weghorst, stond direct na de WK-finale op het veld om de wereldtitel te vieren met zijn landgenoten.

De 101-voudig Argentijns international, die in december vorig jaar zijn carrière noodgedwongen moest beëindigen vanwege hartproblemen, liep daarna op het veld met een grote trommel en poseerde samen met Messi met de wereldbeker. Agüero en Messi verloren acht jaar geleden de WK-finale met Argentinië van Duitsland.

In de kleedkamer besloot Agüero uit te halen naar Frans international Camavinga, die zondag als invaller binnen de lijnen kwam. Terwijl de oud-aanvaller van onder andere Atlético Madrid, Manchester City en Barcelona de wereldtitel vierde met een drankje noemde hij Camavinga 'cara de pinga'. Waarom Agüero de twintigjarige speler van Real Madrid beledigde is niet duidelijk. Eerder besloot de Argentijnse keeper Emiliano Martínez tijdens een feestje in de kleedkamer al een opmerking te maken over Kylian Mbappé.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.