Nieuwe beelden Weghorst: akkefietje met Messi een groot misverstand?

Reacties

Er zijn beelden opgedoken vanuit de mixed zone van het Lusail Iconic Stadium, waar Wout Weghorst verzeild raakte in een woordenwisseling met enkele Argentijnen. De beelden lijken gemaakt te zijn nadat Messi de spits van Oranje afsnauwde in een interview.

Nieuwe beelden Weghorst: akkefietje met Messi een groot misverstand?
Nederland
Nederland
ns
2 - 2
Argentinië
Argentinië

Na de wedstrijd gaf Messi een interview, waarin hij plots riep: 'Waar kijk jij naar? Gek. Loop door.' Al snel werd duidelijk dat die woorden tot Weghorst waren gericht. Op nieuwe beelden is te zien dat Weghorst vervolgens in een discussie verzeilde raakte met Lautaro Martínez, Lisandro Martínez en met Sergio Agüero, al leek Weghorst aan te geven dat er sprake was van een misverstand.

Weghorst leek te zeggen dat hij op Messi wachtte en graag zijn shirt wilde hebben. De spits wilde Messi de hand schudden en zijn bewondering uitspreken voor de wereldvoetballer, zo meldt ook de aanwezige journalist Daniel Nohra. Weghorst zou zelfs hebben aangegeven dat zijn Spaans niet goed is en dat hij daarom de reactie van Messi niet begreep.

Lisandro Martínez probeerde de gemoederen te bedaren. Agüero riep 'houd je mond' tegen de Nederlander. De boezemvriend van Messi vertelde later wat er precies gebeurde. 'Het was de nummer 19 (Weghorst, red.) Wij liepen gewoon de mixed zone in. Hij riep: "Hey Messi, hey Messi." Leo draaide zich om en keek hem aan. Daarna zei hij dat', doelde Agüero op de uitspraak 'waar kijk je naar, gek'.

'Ik zei dat hij zijn mond moest houden. Waarom ga je met hem praten? Je weet dat de spanningen hoog opliepen', vervolgde de oud-aanvaller. 'Ik zei dat hij zijn mond moest houden. Daarna zei hij: "Zeg niet tegen me dat ik stil moet zijn." Ik zei: "Oké, maar je praat niet met Messi." Dat is alles. Ik zei: "Oké, dan schudden we de handen en ik wens je veel succes verder", zei ik.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.