Agüero laat zich op verrassende wijze gelden tijdens voetbaltoernooi Piqué

Reacties

Sergio Aguëro heeft zich als de joker van de Kings League getoond. Hij deed als 'Mystery Player' mee bij het door Gerard Piqué bedachte toernooi in Barcelona.

Agüero laat zich op verrassende wijze gelden tijdens voetbaltoernooi Piqué
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tijdens het toernooi nemen twaalf teams van zeven het tegen elkaar op. Tijdens de wedstrijden zijn er diverse elementen die het voetbal volgens Piqué leuker maken. Zo zijn er 'Gold Cards' te winnen, variërend van een 'gratis' penalty tot een doelpunt in de volgende minuut die dubbel telt.

'The Joker' is een van de elementen tijdens het toernooi. Elke week doet er een (oud-)voetballer mee die  zijn identiteit verhult. De afgelopen dagen beantwoordde de 'Mystery Player' al enkele vragen. Zo werd onder meer duidelijk dat hij op een WK tegenover Iker Casillas stond. De speler, verkleed als circusartiest, bleek Sergio Agüero te zijn. Hij stopte in 2021 met professioneel voetbal vanwege hartproblemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.