Agüero laat door pijn op de borst Barça schrikken: 'Hij was duizelig'

Reacties

Het spel van Barcelona baart zorgen, maar na het gelijkspel tegen Alavés ging de aandacht ook zeker uit naar spits Sergio Agüero. Hij viel in de thuiswedstrijd vlak voor rust uit en werd naar een ziekenhuis vervoerd.

Agüero laat door pijn op de borst Barça schrikken: 'Hij was duizelig'
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 1
Alavés
Alavés

Dit werd na de wedstrijd bevestigd door trainer Sergi Barjuán, die dus een matige vuurdoop beleefde. 'Ik vroeg aan hem wat er was en hij vertelde me dat hij duizelig was. Mij is verteld dat hij naar het ziekenhuis is gegaan, maar verder weet ik ook niks.' Spaanse media melden dat uit testen tijdens de wedstrijd bleek dat de hartslag van Agüero veel hoger dan normaal lag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kort nadat Barjuán de pers te woord had gestaan, kwam Barcelona met een korte medische update. Agüero had pijn op de borst en moest de nacht in het ziekenhuis blijven voor een uitgebreid hartonderzoek. Het is nog niet bekend hoe dat allemaal verlopen is.

De 33-jarige Agüero speelde zaterdagavond zijn vijfde wedstrijd in dienst van Barça, de teller staat vooralsnog op één doelpunt. De Argentijn was trefzeker in El Clásico, maar kon een nederlaag niet voorkomen. Na de wedstrijd tegen Real Madrid verloor Barcelona ook van Rayo Vallecano, wat trainer Ronald Koeman uiteindelijk zijn ontslag opleverde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.