Rampspoed Barça houdt aan: Agüero al voor rust naar de kant

Reacties

Ook na het ontslag van trainer Ronald Koeman zit het niet mee bij Barcelona. Sergio Agüero begon in de basis, maar hield het nog geen helft vol.

Rampspoed Barça houdt aan: Agüero al voor rust naar de kant
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 1
Alavés
Alavés

Woensdagavond laat werd Koeman ontslagen na de 1-0 nederlaag bij Rayo Vallecano en drie dagen later zat Sergi Barjuán op de bank als interim-trainer tijdens het thuisduel met Alavés. Vergeleken met het bezoek aan Rayo voerde Sergi slechts drie wijzigingen door aan de basisformatie: Óscar Mingueza verving Sergi Roberto als rechtsback, op het middenveld kreeg Gavi de voorkeur boven Philippe Coutinho en Agüero verving Luuk de Jong als spits.

Het was voor Agüero zijn eerste basisplaats nadat hij transfervrij was overgekomen van Manchester City. Vanwege blessures had hij Koeman nog weinig van dienst kunnen zijn. Ook Sergi kon niet lang genieten van de inbreng van de Argentijn, want in de 41ste minuut moest hij de strijd staken. Naar verluidt had hij ademhalingsproblemen, waarna hij naar het ziekenhuis is gebracht voor verdere onderzoeken. Luuk de Jong bleef echter op de bank, Philippe Coutinho kwam binnen de lijnen als vervanger van de onfortuinlijke Agüero.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer S. Agüero
Meer over S. Agüero
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.