Afscheid Streppel bij Roda JC gaat niet door

Reacties

Jurgen Streppel heeft zijn laatste wedstrijd als trainer van Roda JC Kerkrade al achter de rug. Zijn beoogde afscheid zou vrijdag plaatsvinden bij het thuisduel met PEC Zwolle, maar die wedstrijd is afgelast omdat het veld onbespeelbaar is.

Afscheid Streppel bij Roda JC gaat niet door
© Pro Shots
Roda JC Kerkrade
Roda JC Kerkrade
1 - 2
PEC Zwolle
PEC Zwolle

Roda maakte donderdag bekend dat Streppel na de wedstrijd tegen PEC zou vertrekken. De oefenmeester keert als technisch manager terug bij Helmond Sport, de club die hij jarenlang diende als speler en trainer. Zijn afscheid zal op een ander moment moeten plaatsvinden nu er een streep gaat door de laatste wedstrijd van 2022.

PEC meldt dat de KNVB het veld van Roda heeft afgekeurd voor de wedstrijd van vrijdag. De grasmat is onbespeelbaar door de vorst en doordat de Limburgers geen veldverwarming hebben, is de verwachting dat de situatie voor vrijdag ook niet verbetert. De KNVB gaat met beide clubs op zoek naar een nieuwe datum.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Roda JC Kerkrade
Meer over Roda JC Kerkrade
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.