Opvallende stap in de KKD: Streppel verlaat Roda voor oude liefde

Reacties

Jurgen Streppel gaat Roda JC Kerkrade verlaten. Bij Helmond Sport gaat hij starten aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière.

Opvallende stap in de KKD: Streppel verlaat Roda voor oude liefde
© Pro Shots

Helmond Sport heeft altijd een plek in het hart van Streppel, die als speler én als trainer verbonden was aan de Brabantse club. Na elf jaar keert hij terug op Sportpark De Braak om de ambitieuze plannen vorm te geven.

Streppel gaat zijn trainingspak inleveren om als technisch manager de lijnen uit te zetten bij Helmond Sport. Het langlopende contract betekent het voortijdige einde aan zijn verblijf bij Roda JC, waar hij vrijdag voor het laatst op de bank zal zitten.

'Nu klopt Helmond Sport op de deur, een club met vergelijkbare ambities en uitdagingen', geeft Streppel op de Roda-site uitleg over zijn opvallende stap. 'Uiteraard speelt mijn nieuwe functie een belangrijke rol, maar als ik compleet eerlijk ben, is het ook voor een deel een gevoelskwestie. Ik kon het aanbod van mijn oude club dan ook niet weerstaan.'

Streppel (53), die in zijn actieve carrière ook RKC Waalwijk diende, werkte in Nederland als trainer verder nog voor Willem II en SC Heerenveen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Roda JC Kerkrade
Meer over Roda JC Kerkrade
Meer Helmond Sport
Meer over Helmond Sport
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.