Advocaat heeft vragen voor zijn elftal en gaat gesprek aan

Reacties

Feyenoord liep zondagmiddag in Enschede voor de vierde keer in het nieuwe jaar tegen puntenverlies aan, trainer Dick Advocaat gaat op zoek naar de oorzaak van het verval in de Eredivisie. De coach gaat het gesprek aan met de spelersgroep.

Advocaat heeft vragen voor zijn elftal en gaat gesprek aan
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
2 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Dit kondigde hij aan na het 2-2 gelijkspel tegen FC Twente. 'Ik wil wel eens weten waarom de onzekerheid in het elftal sluipt en waarom je binnen het kwartier op een 2-0 achterstand staat, totaal onnodig. Ik vond het zeer matig tegen FC Twente. In de tweede helft was het wat beter, maar niet goed genoeg,'

Feyenoord zette in het vorige jaar nog een erg knappe ongeslagen reeks neer onder Advocaat, maar sinds de jaarwisseling werd er verloren van Ajax, AZ en SC Heerenveen. Tegen FC Twente was het uitgerekend de verhuurde Luciano Narsingh die het Feyenoord lastig maakte. Scoren deed de aanvaller ondanks enkele grote kansen niet: 'Dat hadden we met hem afgesproken', kon Advocaat het interview bij ESPN toch nog met een kleine glimlach afsluiten.

Aanvoerder Steven Berghuis, vanaf de stip goed voor zijn dertiende doelpunt in de Eredivisie dit seizoen, kon niet lachen na de remise. 'We komen goed weg, het is geen felicitatie waard als je 2-2 speelt. Het was heel erg slordig, we geven de eerste twee goals weg en er waren nog veel meer momenten waarin we de bal zo aan FC Twente gaven.'

Feyenoord moet door, want ondanks de uitschakeling in het bekertoernooi zal er nog een keer doordeweeks gevoetbald moeten worden. Op woensdag wordt het uitduel met FC Groningen ingehaald, zondag wacht een clash met AZ.

FC Twente Nederland

Feyenoord Nederland

Feyenoord Nederland

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.