Narsingh verzuimt Feyenoord echt pijn te doen: 'Door mij twee punten verloren'

FC Twente pakte tegen Feyenoord wat vooraf bestempeld had kunnen worden als een bonuspunt, maar gezien het wedstrijdbeeld had de club ook zomaar de drie punten in eigen huis kunnen houden. Vooral de rol van Feyenoord-huurling Luciano Narsingh was opvallend bij FC Twente.

FC Twente
FC Twente
2 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Narsingh was medeverantwoordelijk voor de geweldige start van FC Twente, dat na vijftien minuten op een 2-0 voorsprong stond. Narsingh versierde een penalty en was kort daarna belangrijk met een voorzet op Tyronne Ebuehi, maker van de 2-0.

In de tweede helft verzuimde hij echter om zelf te scoren. 'Ik denk dat ik wel de hoofdrolspeler was vandaag', bekende de aanvaller dan ook bij ESPN. 'Ik krijg twee heel grote kansen, als ik die afmaak zit de wedstrijd op slot.'

Dat dit niet lukte, is jammer voor Narsingh. 'Je wilt graag aan je werkgever laten zien wat je kan. Ik heb mezelf wel laten zien denk ik, maar het voelt toch alsof we door mij twee punten hebben verloren', vindt Narsingh, die 37 duels speelde voor Feyenoord voordat hij werd verhuurd aan FC Twente.

Drommel
Aanvoerder en keeper Joël Drommel kon het niet laten om teamgenoot Narsingh een beetje te plagen na afloop. 'Het is zonde, het waren echt twee heel grote kansen voor Narsingh. Volgens mij mag hij niet scoren tegen Feyenoord', zei Drommel met een knipoog.

Ook Feyenoord-trainer Dick Advocaat kon wel lachen om de gemiste kansen van Narsingh

Uiteindelijk kwam Feyenoord terug tot 2-2. 'Je voelt je wel een beetje bestolen, maar als je me vooraf over deze uitslag had verteld, had je ervoor getekend. Maar je weet ook dat als we de 3-1 hadden gemaakt, het klaar was geweest. Al met al hebben we een prima prestatie geleverd, we hadden alleen de kansen af moeten maken. Dat is niet gelukt, maar ik ben wel trots op het team.'

FC Twente kan na dit duel beginnen aan de voorbereiding op de aanstaande derby tegen Heracles Almelo, op zaterdag reizen de Tukkers af naar het stadion van de streekgenoot.