ADO Den Haag informeert spelers over toekomst

ADO hoopt snel meer duidelijkheid te krijgen over de Slowaakse aanvaller Frantisek Kubik (foto, 22) en de Servische middenvelder Aleksandar Radosavljevic (31). Daarnaast lijkt voor zeven spelers een einde te komen aan hun tijdperk in de Hofstad.

ADO Den Haag informeert spelers over toekomst

'We willen met ze verder en gaan proberen ze voor de club te behouden, maar overal zit een grens aan', aldus topman Mark van der Kallen van ADO over Kubik en Radosavljevic.

Ahmed Ammi, Pascal Bosschaart, Danny Buijs, Kai van Hese, Santy Hulst, Mitchell Piqué en Aleksandar Rankovic lijken op zoek te kunnen naar een nieuwe werkgever. Zij kregen allen te horen dat ze in principe niet in aanmerking komen voor een contractverlenging. In de cao betaald voetbal staat dat aflopende contracten voor 1 april formeel moeten worden opgezegd.

ADO wil wel verder Roderick Gielisse, Kevin Visser en Tom Beugelsdijk (momenteel verhuurd aan FC Dordrecht). Het drietal kreeg van de clubleiding te horen dat hun aflopende contract verlengd zal worden. Gielisse kwam dit seizoen tot twee duels, terwijl Visser vijftien keer in actie kwam. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's