Actie van Jack's: 50x je inzet voor zege van Oranje in achtste finale!

ADVERTORIAL – Nog vier hordes heeft het Nederlands elftal te nemen op weg naar de wereldtitel. Denk jij dat Oranje in de achtste finale afrekent met de Verenigde Staten? Jack's heeft de odd voor een zege van Nederland speciaal voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder verhoogd naar 50.00!

Actie van Jack's: 50x je inzet voor zege van Oranje in achtste finale!
© Pro Shots

Ben je nog geen Jack's-speler en wil je het duel met de Amerikanen met extra spanning beleven? Dan is dit een mooie kans. Na het winnen van Groep A wordt het Nederlands elftal gezien als de favoriet in deze achtste finale. De normale odd voor een zege van de equipe van Louis van Gaal is 1.98, maar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er dus een speciale quotering van maar liefst 50.00.

Zo kun jij meespelen met de welkomstactie:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Stort en claim jouw bonus, stort minimaal 10 euro om jouw Odds Boost te ontvangen.

- Zet in op een zege van Oranje (Nederland wint in de reguliere speeltijd).

De maximale inzet is 1 euro en het gaat dus om de weddenschap dat het Nederlands elftal wint in reguliere speeltijd.

Er is dit WK al veel kritiek geweest op het Nederlands elftal, maar de resultaten waren zo slecht nog niet. Hoopgevend is dat in de poulefase slechts één doelpunt geïncasseerd werd. Bovendien wordt smaakmaker Memphis Depay steeds fitter. De speeltijd voor de man die het verschil kan maken is in de groepswedstrijden zorgvuldig opgebouwd door Van Gaal. En misschien wel het meest positieve: de vorm van uitblinker Cody Gakpo, die op weg is om een van de revelaties van dit toernooi te worden. De PSV'er scoorde in de poulefase drie keer.

Ben jij nog geen speler bij Jack's? Meespelen met de welkomstactie kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's