Oogsttijd breekt aan bij Real Madrid: kan Vinícius pieken?

ADVERTORIAL - Bij de start van het nieuwe voetbalweekend staat vrijdagavond in Spanje een prachtige wedstrijd op het programma. Op bezoek bij nummer zes Real Sociedad hoopt koploper Real Madrid door te denderen. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Oogsttijd breekt aan bij Real Madrid: kan Vinícius pieken?
© Pro Shots
Real Sociedad
Real Sociedad
0 - 1
Real Madrid
Real Madrid

Het laatste beetje spanning in de titelstrijd werd vorig weekend weggenomen door Real Madrid. De Koninklijke won in eigen huis dankzij een late goal van Jude Bellingham met 3-2 van Barcelona. De voorsprong op Barça werd zo vergroot naar elf punten en dat met nog zes speelrondes te gaan. Het onderling resultaat is ook in het voordeel van de Madrilenen. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti heeft op dit moment dus nog maar zeven punten nodig om zeker te zijn van de 36ste landstitel in de clubhistorie.

Als matchwinner was hij in El Clásico weer eens de grote man. We hebben het natuurlijk over Bellingham, de twintigjarige Engelsman die in zijn debuutseizoen in La Liga nu al zeventien keer gescoord heeft. Vrijdagavond ontbreekt de revelatie omdat hij niet volledig fit is. Wel aanwezig is Vinícius Júnior, die tegen Barcelona alweer zijn dertiende competitiedoelpunt van het seizoen maakte. De verwachting bij Spaanse media is dat de Braziliaanse aanvaller een halve week voor de eerste ontmoeting met Bayern München in de halve finale van de Champions League gewoon gaat starten. Voor Vinícius scoort staat bij Unibet een quotering van 3.15. Inzetten op Vinícius scoort & Real Madrid wint kan via Bet Builder 5.10 keer de inleg opleveren.

Quoteringen doelpuntenmakers

- Mikel Oyarzabal: 3.25
- Takefusa Kubo: 5.80
- Ander Barrenetxea: 7.00

- Vinícius Júnior: 3.15
- Joselu: 3.30
- Brahim Díaz: 5.10

Unibet biedt ook twee verhoogde quoteringen aan bij deze wedstrijd. Real Madrid incasseerde 13 van zijn 22 goals in La Liga voor rust. Een van de twee verhoogde quoteringen sluit aan op die statistiek, namelijk: Thuisploeg leidt bij de rust (3.75). De andere verhoogde odd is nog hoger: Uitspelende team wint en beide teams scoren (5.75).

Real Sociedad zal hoop putten uit de laatste ontmoeting tussen deze twee teams op Baskische bodem. De Basken wonnen vorig seizoen in eigen huis met 2-0 van de grootmacht. Denk jij dat het Sociedad opnieuw lukt de topclub te laten struikelen? De quotering voor een zege van de thuisploeg is 2.55. Het programma speelt ook een rol bij de op het eerste oog hoge quotering voor een overwinning van de bezoekers (3.00). Real Madrid treedt dinsdagavond alweer aan in de halve finale van de Champions League. Het tweeluik met Bayern München begint met een uitwedstrijd.

Wat verwacht jij van Real Sociedad tegen Real Madrid? Bekijk het uitgebreide aanbod van Unibet en zoek de weddenschappen die het beste passen bij jouw voorspelling. Geniet van de wedstrijd!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's