Nieuw bij TOTO? Zege van Feyenoord kan nu meer opleveren!

ADVERTORIAL - Het winnen van de TOTO KNVB Beker is geweldig gevierd in Rotterdam, nu gaat de focus bij Feyenoord op de slotfase van de competitie. Go Ahead Eagles-uit is de volgende horde. Voor nieuwe spelers van TOTO lonkt een fraaie welkomstactie!

Nieuw bij TOTO? Zege van Feyenoord kan nu meer opleveren!
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
1 - 3
Feyenoord
Feyenoord

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij die actie kon door nieuwe spelers gekozen worden voor een verhoogde quotering voor een zege van Ajax, dat woensdagavond al in actie kwam tegen Excelsior. Donderdag zijn er nog twee opties: of een quotering van 50.00 voor een overwinning van Feyenoord óf een quotering van 50.00 voor een overwinning van PSV. Na 18.45 uur is er dan natuurlijk nog één optie, na de aftrap van SC Heerenveen - PSV.

Kies jij voor Feyenoord, dan gaat meespelen als volgt:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles (1x2).
4. Wint Feyenoord in Deventer? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

De blijdschap spatte van het hoofd van Arne Slot af na het winnen van de TOTO KNVB Beker met Feyenoord, zijn tweede grote prijs als trainer van de Rotterdammers. Voor zijn team was de 1-0 overwinning op NEC in de finale alweer de zesde zege in de laatste zeven wedstrijden. PSV is dan wel een maatje te groot gebleken in de competitie, met 72 punten uit dertig wedstrijden heeft Feyenoord het tot nu toe zeker niet slecht gedaan in de Eredivisie. De ploeg van Slot werd vorig seizoen kampioen met 82 punten en kan dat puntentotaal nog steeds overtreffen.

Dan is het voor de nummer twee van de Eredivisie wel belangrijk dat er gewonnen wordt in De Adelaarshorst. De vorige ontmoeting tussen deze twee teams in Deventer was een waar spektakelstuk. Feyenoord won toen, in september 2022, met 3-4. Eerder dit seizoen was de topclub in eigen huis met 3-1 te sterk voor de subtopper die afstevent op deelname aan de play-offs om Europees voetbal.

Speler Specials
Ook voor bestaande spelers heeft TOTO natuurlijk een aantrekkelijk aanbod. Bekijk hieronder een selectie met verschillende Speler Specials.

- Feyenoord wint & Santiago Giménez scoort: 2.20
- Feyenoord wint, beide teams scoren & Over 3,5 doelpunten: 3.80
- Feyenoord wint, beide teams scoren & Santiago Giménez scoort: 3.80

Bovenstaande quoteringen zijn accuraat op het moment van schrijven en kunnen licht fluctueren op weg naar de aftrap.

Denk jij dat het Feyenoord lukt om voor de zevende keer op rij een Eredivisie-wedstrijd tegen Go Ahead te winnen? Meespelen met de welkomstactie (24+) kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's