Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!

ADVERTORIAL - Wint PSV donderdagavond bij SC Heerenveen en laat Feyenoord punten liggen tegen Go Ahead Eagles, dan is de landstitel binnen voor de Eindhovenaren. Zie jij de ploeg van Peter Bosz in elk geval zelf winnen in het Abe Lenstra Stadion? Dan is deze welkomstactie van TOTO een fraaie kans!

Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
0 - 8
PSV
PSV

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij die actie kon door nieuwe spelers gekozen worden voor een verhoogde quotering voor een zege van Ajax, dat woensdagavond al in actie kwam tegen Excelsior. Nu zijn er nog twee opties: of een quotering van 50.00 voor een overwinning van PSV óf een quotering van 50.00 voor een overwinning van Feyenoord.

Kies jij voor PSV, dan gaat meespelen als volgt:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van PSV uit tegen SC Heerenveen (1x2).
4. Wint PSV op bezoek bij Heerenveen? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Het kampioensfeest komt steeds dichterbij voor PSV. Het team van Bosz heeft een voorsprong van negen punten op Feyenoord en dus kan de beslissing donderdagavond al vallen, als PSV wint en Feyenoord later op de avond niet wint tegen Go Ahead. Boekt de koploper op bezoek bij middenmoter Heerenveen wéér een zege, dan is dat al de 27ste overwinning in 31 wedstrijden. De kracht van PSV komt ook tot uitdrukking in het doelsaldo, dat ronduit verbluffend is. Het doelsaldo is nu +78. Slechts vier teams in de Eredivisie-geschiedenis hadden na dertig speelrondes ooit een beter doelsaldo.

Zowel PSV als Heerenveen heeft door de finale tussen Feyenoord en NEC om de TOTO KNVB Beker natuurlijk lang rust gehad. PSV was in de eerste helft van april uitstekend op dreef. Na een 0-2 zege bij Excelsior werden AZ (5-1) en Vitesse (6-0) ruim verslagen. Voor Heerenveen lijkt dit het seizoen van de wisselvalligheid te zijn. De Friezen wonnen slechts één van hun laatste zes competitiewedstrijden. Dat was wel de meest recente, op 14 april uit tegen Heracles Almelo (0-2).

Speler Specials
Ook voor bestaande spelers heeft TOTO natuurlijk een fraai aanbod. Bekijk hieronder een selectie met verschillende Speler Specials.

- PSV wint & Luuk de Jong scoort: 2.10
- PSV wint, beide teams scoren & Over 3.5 doelpunten: 3.30
- PSV wint, beide teams scoren & Luuk de Jong scoort: 3.60

Bovenstaande quoteringen zijn accuraat op het moment van schrijven en kunnen licht fluctueren op weg naar de aftrap.

Denk jij dat PSV in het Abe Lenstra Stadion een volgende stap richting de landstitel zet? Dan is deze welkomstactie (24+) van TOTO een mooie kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's