AC Milan geeft overwinning en koppositie in slotfase weg

Net als tegen Sporting Braga in het toernooi om de UEFA Cup leek Ronaldinho weer beslissend te zijn voor AC Milan. Maar Andrea Esposito bezorgde Lecce in blessuretijd een punt: 1-1.

AC Milan had grote moeite om op voorsprong te komen tegen Lecce. Vooral Marco Borriello had zijn vizier niet op scherp staan, de spits miste in de eerste helft kans na kans.

Ronaldinho leek een klein kwartier voor tijd de drie punten veilig te stellen, net als donderdag tegen Sporting Braga. Maar Esposito zorgde in de slotseconden voor de gelijkmaker.

Door dit gelijkspel blijft Internazionale eerste in de Serie A. Milan en Napoli volgen beide op een punt. Lazio is vierde met twee punten achterstand op koploper Inter.