Aanwezigheid van herstellende Haller leidt tot kippenvel in Dortmund

Reacties

Sébastien Haller was dinsdag aandachtig toeschouwer bij het thuisduel van Borussia Dortmund met FC Kopenhagen en maakte indruk op zijn teamgenoten. Dat liet aanvoerder Marco Reus weten na de zege op de Denen.

Aanwezigheid van herstellende Haller leidt tot kippenvel in Dortmund
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
3 - 0
FC Kopenhagen
FC Kopenhagen

Haller maakte begin juli de overstap van Ajax naar Borussia Dortmund, maar kwam nog geen minuut in actie voor zijn nieuwe werkgever. Bij de ex-topscorer van de Eredivisie werd teelbalkanker geconstateerd, waarna hij succesvol werd geopereerd. Inmiddels werkt Haller aan zijn herstel en hij gaf vorige week in gesprek met ESPN al aan dat hij zich goed voelt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het is nog niet duidelijk wanneer Haller weer kan terugkeren, maar zijn aanwezigheid in het Signal Iduna Park deed de spelers van Dortmund goed, gaf Reus aan. 'Toen we op de stadionschermen zagen dat hij op de tribune zat, kregen we kippenvel', aldus de aanvoerder van Dortmund na de wedstrijd tegen Prime Video.

'We kijken er enorm naar uit dat hij snel terugkomt, want hij maakt ons team alleen maar sterker. Hij is een sterk persoon en kan nog veel betekenen voor Dortmund', zei Reus, die de openingsgoal voor zijn rekening nam in de thuiswedstrijd tegen Kopenhagen.

Dortmund-directeur Sebastian Kehl kijkt uit naar het debuut van Haller in het shirt van Dortmund. 'Hij doet het heel goed. Sébastien heeft er bewust voor gekozen om vandaag naar het stadion te komen, hij wilde erbij zijn', verklaart Kehl. Haller was vorig seizoen bij Ajax goed voor elf goals in acht Champions League-duels. Alleen Karim Benzema (vijftien doelpunten) en Robert Lewandowski (dertien) bleven de Ivoriaans international voor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.