Aanvaller die horloge stal van Dolberg duikt op in KKD

Reacties

FC Eindhoven heeft zich versterkt met Lamine Diaby-Fadiga. De 21-jarige aanvaller komt op huurbasis over van Paris FC. Diaby-Fadiga vestigde bijna drie jaar geleden op negatieve wijze de aandacht op zich.

Aanvaller die horloge stal van Dolberg duikt op in KKD

In september 2019 stond Diaby-Fadiga nog onder contract bij OGC Nice, waar hij ook met de hoofdmacht meetrainde. Het talent werd echter ontslagen nadat hij een horloge met een waarde van 70 duizend euro had gestolen van Kasper Dolberg. Al snel biechtte Diaby-Fadiga de diefstal op, maar Nice besloot hem desondanks te ontslaan. Paris FC pikte hem kort daarna op en stalt hem nu voor een seizoen in Eindhoven.

Op de hoogte blijven van al het transfernieuws? Bekijk onze speciaal ingerichte pagina op vi.nl/transfers.

Technisch manager Marc Scheepers is blij met de tijdelijke komst van Diaby-Fadiga. 'Lamine is een speler met veel potentie die hij om verschillende redenen nog niet helemaal waar heeft weten te maken. Bij FC Eindhoven geloven wij erin dat wij spelers met een krasje beter kunnen maken en kunnen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat Lamine een belangrijke bijdrage kan leveren aan onze selectie.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Eindhoven
Meer over FC Eindhoven
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Meer L. Diaby-Fadiga
Meer over L. Diaby-Fadiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.