Van Gaal vergist zich, PSG blijft kopen, bizarre gelijkenis

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Gaal vergist zich, PSG blijft kopen, bizarre gelijkenis

'Niets of niemand kan ons stoppen.'
• De UEFA legde Paris Saint-Germain deze week een boete van zestig miljoen euro op wegens het overtreden van de Financial Fair Play-regels, maar daar is voorzitter en suikeroom Nasser Al-Khelaifi  niet van onder de indruk. PSG blijft gewoon spelers kopen. 'We hebben de voorbije drie jaar veel geïnvesteerd en dat blijven we doen.' (L’Équipe)

• Bondscoach Louis van Gaal is vaak vlijmscherp in interviews, maar na afloop van de wedstrijd tegen Ecuador leek de vermoeidheid tijdens een vraaggesprek met de NOS toe te slaan. Van Gaal verklaarde, zoals te zien in bovenstaande video, namelijk dat hij 'niet in de ziel van die Colombianen' kon kijken. Hij herstelde zijn fout overigens direct.

• Bizar toeval of herhaalt de geschiedenis zich? De winnaars van het jaar 1966 vertonen grote gelijkenissen met die van dit seizoen. Volgende week kan Real Madrid het lijstje verder aanvullen door de Champions League te pakken. Voor Engeland, dat in 1966 wereldkampioen werd, is deze lijst ook iets om deze zomer aan vast te houden.

• Excelsior promoveert dankzij een 2-2 gelijkspel bij RKC Waalwijk naar de Eredivisie en dat levert een bijzondere felicitatie op. Robin van Persie, die in de jeugdopleiding van Excelsior speelde, geeft de Excelsior-spelers via Twitter zijn complimenten.

• Bayern München-trainer Pep Guardiola geeft sterspeler Franck Ribéry een massage, maar wie de context niet kent, zou hele andere associaties bij dit filmpje kunnen hebben.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.