Balkonscène Pep, Mertens aanschouwt blote dame

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Balkonscène Pep, Mertens aanschouwt blote dame

 

• Bovenstaande dame zorgde zondag voor hilariteit tijdens het duel Sampdoria-Napoli (2-5). Ze kwam in weinig verhullende kleding het veld op en werd er daarna vanaf gedragen. Ook Dries Mertens keek zijn ogen uit...

• Na 3,6 seconden al scoren. Het lijkt onmogelijk, maar dat is het niet. Bart van der Veer slaagde erintijdens de amateurwedstrijd Oeverzwaluwen-LTC. Bekijk hier het filmpje van de razendsnelle goal.

'Mijn vader heeft het voetbal veranderd.'
• Het is nogal een uitspraak. Dat deze woorden uit de mond komen van Giovanni Simeone, de zoon van Atlético Madrid-coach Diego Simeone, maakt ze wel weer wat begrijpelijker. De bij River Plate in Argentinië voetballende jongeman van achttien jaar is in elk geval trots op zijn vader, die komende zondag aan een punt in Camp Nou voldoende heeft voor de Spaanse titel. (El Mundo Deportivo)

'Ik heb met Bony bij Vitesse gespeeld. Op de training probeerde ik hem zo veel mogelijk te ontwijken. Want als je tegen hem aanliep, was er altijd het gevaar dat je zelf geblesseerd raakte.'
• De Tsjech Tomás Kalas, inmiddels uitkomend voor Chelsea, is lovend over Swansea City-spits Wilfried Bony. De verdediger meent ook dat zijn huurperiode bij Vitesse een uitstekende keuze is geweest. (The Guardian)

'Lewis is een goede speler, maar geen vechter. Ik denk niet dat hem halen de juiste keuze is geweest.'
Felix Magath is niet vies van een flinke sneer. Deze keer bekritiseert de Duitse trainer van Fulham zijn landgenoot en middenvelder Lewis Holtby. De ploeg uit West-Londen degradeerde dit seizoen onder leiding van Magath naar het Championship (Sky Sports)

'Die gaan het redden, hoor, die gaan het redden.'
• Bondscoach Louis van Gaal verwacht dat zijn vroegere club Sparta Rotterdam ten koste van FC Dordrecht promotie naar de Eredivisie afdwingt in de play-offs. (De Telegraaf)

• Bayern München viert feest. Na de nodige bierdouches baarde trainer Josep Guardiola zaterdag opzien door vanaf het Beierse balkon in de microfoon te roepen: 'Ik ben een Münchenaar!' Waar hebben we een dergelijke scène eerder gezien…?

Julio de la Morena, verzorger bij het tweede elftal van Real Madrid, heeft zichtijdens het Segunda División-duel tussen Girona en Real Madrid Castilla (1-1) ontpopt tot ware held. Diego Llorente kreeg namelijk een elleboogstoot en bleef vervolgens bewusteloos liggen. De la Morena herkende het gevaar en liep zonder toestemming van de scheidsrechter het veld op. Hij zorgde met het toedienen van zuurstof ervoor dat Llorente weer bij zijn positieven kwam, maar arbiter Jesús Muñoz Mayordomo had geen oog voor de heldendaad en stuurde De La Morena zonder pardon naar de tribune. De verzorger had immers het veld betreden zonder zijn toestemming...

'Voor mij is Dzeko de Speler van het Jaar.'
• Chelsea-manager José Mourinho zit nooit verlegen om een mening en deze keer is hij het niet eens met de verkiezing van Luis Suarez tot Speler van het Jaar in Engeland. 'Mijn Speler van het Jaar speelt altijd bij de kampioen en ik kies daarbij Edin Dzeko. Hij was derde spits aan de start van het seizoen, maar scoorde toch zestien keer. Dat is spectaculair.' (The Guardian)

'Mijn criticasters moeten mij meer respect geven voor wat ik heb bereikt in mijn carrière.'
Martin Demichelis is niet populair bij Manchester City en dat stoort hem. 'Ik heb bijna elf jaar in Europa gespeeld, waaronder acht seizoenen bij Bayern München. In die periode heb ik veel prijzen gewonnen, dat is geen toeval.' (Sky Sports)

• Een bizarre wedstrijd in de Verenigde Staten heeft liefst negen doelpunten opgeleverd, zoals te zien is in onderstaande video. Na een spectaculair schouwspel won Chicago Fire met 4-5 op bezoek bij New York Red Bulls. Bradley Wright-Phillips en Harrison Shipp maakten een hattrick.

Vincent Tan overweegt de blauwe shirts van Cardiff City in ere te herstellen. De steenrijke eigenaar veranderde de clubkleuren van The Bluebirds in rood, omdat dat geluk zou brengen en beter zou zijn voor de Aziatische markt. Toch degradeerde Cardiff dit seizoen uit de Premier League. Mocht de club binnen een jaar terugkeren op het hoogste niveau, dan zegt Tan een compromis te overwegen met de supporters, die fel tegen de wijziging waren. (Sky  Sports)

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.