Ferdinand vreest Stam-scenario, Iran vindt ruilen te duur

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ferdinand vreest Stam-scenario, Iran vindt ruilen te duur

'De tijd zal leren of het een goede beslissing is geweest. Jaap Stam heeft nog jaren op topniveau gespeeld nadat United hem verkocht en dat zou met Nemanja ook zomaar kunnen gebeuren.'
Routinier Rio Ferdinand laat zijn licht schijnen op het vertrek van Nemanja Vidic. De verdediger van Manchester United vertrekt na dit seizoen naar Internazionale. (Engelse media)

'We geven de spelers om economische redenen niet voor elke wedstrijd een nieuw shirt. Ze moeten er zuinig op zijn.'
• Bondsvoorzitter van Iran, Ali Kafaschian, houdt de financiën van de Iranese voetbalbond nauwlettend in de gaten. Iran zit het komende WK samen met Nigeria, Argentinië en Bosnië in Groep F. Lionel Messi zal alvast een traantje laten. Hij weet bij deze dat het bemachtigen van het bezwete shirt van bijvoorbeeld NEC-held Alireza Jahanbakhsh niet tot de opties behoort. (Fars news)

Chili is op het WK in Brazilië een van de tegenstanders van Oranje. Duidelijk is al dat Nederland, Spanje en Australië de Zuid-Amerikanen niet zullen onderschatten. Maar in bovenstaande schitterende reclamespot menen de Chilenen zelf nogal wat angst in te boezemen. Tot in de kroeg toe. Op de foto boven: Arturo Vidal.

• Hoewel Chelsea derde zal eindigen in de Premier League is het leedvermaak over de 6-0 zege op nummer vier Arsenal van eerder dit seizoen. Bekijk bovenstaand filmpje en ontdek de vileine manier waarop een schimpscheut wordt uitgedeeld: de uitslag is opgenomen in het gemonteerde tussenbeeld… Tsja, wellicht dat Manchester City ook nog met een montagetrucje komt?

'Dat zou fantastisch zijn, maar ik reken mij niet rijk. De coach weet wat hij aan mij heeft.'
Michael Zullo, eigendom van FC Utrecht en verhuurd aan Adelaide United FC, hoopt nog op het WK met Australië, dat in Brazilië een van de opponenten van Oranje is (clubwebsite).

Wilfried Zaha is het gezicht van Gilmore Support Short. De makers menen met de nieuwe trainingsshorts liesblessures en hamstringkwetsuren te kunnen voorkomen. Dat de aanvaller van Manchester United, verhuurd aan Cardiff City, letterlijk voor lul loopt neemt hij dan maar op de koop toe. Bekijk hier de ietwat ongelukkige foto.

•  Fernanda Colombo Uliana is 25 jaar oud. Hobby's: met een vlag langs het veld rennen en mooi zijn. Zondag maakt de fraaie verschijning als grensrechter haar debuut op het hoogste niveau bij het duel Atlético Mineiro en Cruzeiro. Wij kijken er naar uit. Voor de echte liefhebbers van scheidsrechters en assistenten een kennismakingsfilmpje…

• Het nieuwe thuisshirt van Bayern München is officieel bekendgemaakt. Bekijk hier hoe Arjen Robben poseert in het spiksplinternieuwe  tricot.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.