Suarez wordt bijtmonster in strip, Peters op werkvakantie

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Suarez wordt bijtmonster in strip, Peters op werkvakantie

• In het stripboek Daydreaming Daisy McCloud is Luis Suarez een van de hoofdrolspelers. Auteur Peter Barron heeft de Uruguayaan wegens zijn bijtgedrag jegens Giorgio Chiellini, Branislav Ivanovic en Otman Bakkal omgedoopt tot voetbalmonster Luis. (Bild)

• Real Madrid-aanwinst Danilo is officieel gepresenteerd in Santiago Bernabéu. De Braziliaanse rechtsback komt over van FC Porto. De vleugelverdediger maakte alvast kennis met de aanhang van De Koninklijke.

• Bwin, een trouwe sponsor van Real Madrid, heeft al afscheid genomen van clubicoon Iker Casillas. De bookmaker bedankte de doelman op Twitter voor bewezen diensten. Pijnlijk genoeg moet de transfer naar FC Porto nog worden afgerond.

• Mocht FC Porto, de nummer twee van Portugal, de Spaanse keeper Iker Casillas vastleggen, dan staat hij binnenkort waarschijnlijk op het veld in Limburg. FC Porto speelt vriendschappelijk tegen Fortuna Sittard en de Jupiler League-club kijkt uit naar de komst van de voormalige wereldkampioen. Wellicht zit de teen van Casillas nu Donny de Groot in de weg.

'Zie het maar als een werkvakantie. De omgeving, al die terrassen, zon en zee. Het stadion dat niet groot is, maar op een prachtige plek in de bergen ligt. Ik was er nog nooit geweest, maar het is een schitterend eiland.'
Cas Peters verruilde FC Emmen voor het Portugese CD Nacional. In gesprek met Tubantia vertelt de 22-jarige spits over zijn nieuwe werkplek in Madeira. We hebben geen medelijden met de aanvaller.

'Alles wordt netjes betaald. PAOK is een gezonde club. Maar de onduidelijkheid over de toekomst van het Griekse volk is erg om mee te maken.'
• PAOK Saloniki-voetballer Hedwiges Maduro laat aan de NOS weten weinig te merken van de financiële crisis in Griekenland.  De voormalige Ajacied heeft het uitstekend naar zijn zin in het noodlijdende land.

Louis van Gaal en andere kopstukken van Manchester United kwamen in actie tijdens de jaarlijkse Charity Golf Day van de club. De iconen van The Red Devils verdienden 28.000 euro voor het goede doel. Denis Irwin won, maar Van Gaal had ongetwijfeld een groot aandeel in de overwinning van de voormalige verdediger.

• De PSV-selectie onderging bij Topsupport in Eindhoven een medische keuring. Afgezien van een lichte titelkoorts, blijken de Brabanders in orde.

Swansea City maakt een mooi gebaar naar de trouwe supporters. De werkgever van Dwight Tiendalli en Marvin Emnes gaat meebetalen aan de kaartjes van fans die hun team achterna reizen. Zo betaalt een fan komend seizoen maximaal 30 euro voor een ticket bij een uitwedstrijd.

'Het past niet meer in mijn huidige leven. Het zou zeker heel spectaculair zijn als jullie me weer zullen zien als trainer.'
• Of een gebrek aan aanbiedingen de werkelijke reden was, laten we maar in het midden. Feit is dat Lothar Matthäus zijn trainerscarrière heeft afgesloten. De 54-jarige oud-international legt zich volledig toe op zijn werk als analist. Veel potten heeft hij ook niet kunnen breken als trainer.

'De gemiddelde leeftijd is hier een stuk lager dan ik in Griekenland gewend was, maar dat ervaar ik als positief. Het is goed dat talentvolle spelers een kans krijgen.'
Giorgios Katsikas (25) is na zijn transfer van PAOK naar FC Twente in een andere wereld terechtgekomen. De Griekse verdediger maakte woensdag zijn eerste minuten voor de Tukkers (site FC Twente).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.