Henry roemt zeer gewilde Pogba, Wenger gelukkig met Cech

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Henry roemt zeer gewilde Pogba, Wenger gelukkig met Cech

'We hebben het hier over een hele speciale speler, dat is waarom iedereen hem wil.'
• Juventus-middenvelder Paul Pogba is volgens zijn landgenoot en voormalig topvoetballer Thierry Henry een wereldster in wording.  Het is volgens de ex-aanvaller van onder meer Arsenal en Barcelona ook niet gek dat iedere Europese topclub Pogba probeert te strikken. (Goal)

'Ik zou het beter doen dan Tardelli.'
• Waar Brazilië in de rijke geschiedenis de ene na de andere grote spits afleverde, is het de laatste jaren de meest besproken en tevens de meest bekritisseerde positie in de nationale ploeg van De Goddelijke Kanaries. Bondscoach Dunga geeft in het toernooi om de Copa América de voorkeur aan Diego Tardelli, onbegrijpelijk volgens voormalig AZ-aanvaller Ari. 'We hebben nu geen topspitsen, maar ik zou het beter doen dan Tardelli. Als de bond me wil, ben ik er klaar voor', aldus de spits van FK Krasnodar tegenover Sovsport.

• Arsène Wenger, de manager van Arsenal, kan zijn geluk niet op met de aanstaande transfer van Petr Cech. De doelman, die zeer waarschijnlijk overstapt van stadgenoot Chelsea, wordt gekroond tot nieuwe doelman, terwijl de Fransman even later zelfs een flitsend dansje doet.

• Guangzhou Evergrande’s Zou Zheng haalde het einde van de wedstrijd tegen Shandong Luneng niet. En terecht.

'Er zijn maar een paar ploegen beter dan Atlético Madrid.'
Diego Simeone, coach van Atlético Madrid, schat alleen Bayern München, Barcelona, Real Madrid en Chelsea hoger in dan zijn eigen ploeg. (London Evening Standard)

• Als je net zo goed wil kunnen voetballen als Zlatan Ibrahimovic, dan heb je talent nodig. Maar als je net zo wil ruiken als de Zweedse superster, hoef je alleen maar naar de winkel te lopen. De ex-Ajacied heeft namelijk zijn eigen geurtje.

Radamel Falcao's transfer naar Chelsea is officieel nog niet rond, maar de aanvaller van AS Monaco is al wel alvast 'gepresenteerd'. Tenminste, dat wil deze vrij geslaagde parodie doen geloven.

• Met het aanstellen van Rafael Benítez als nieuwe hoofdtrainer heeft Real Madrid letterlijk en figuurlijk een zwaargewicht in huis gehaald. De directie van De Koninklijke is echter niet te spreken over het postuur van de oefenmeester, het overgewicht zou de coach commercieel onaantrekkelijk maken. Door de overtollige kilo's zou clubpresident Florentino Pérez zelfs getwijfeld hebben over het aanstellen van Benítez. Het is onbekend of de tacticus van zijn werkgever langs de lijn mag staan of verplicht wordt om zich te verbergen in de dug-out: AS weet in ieder geval te melden dat de coach van de clubleiding moet afvallen,

'Waarom Gonzalo vertrok bij Real? Omdat voorzitter Pérez een hekel heeft aan Argentijnen. Om die reden vertrokken ook Redondo, Cambiasso, Solari, Gago en Di María'
• De vader van Gonzalo Higuaín haalt in een Argentijnse krant uit naar de Real Madrid-president. Pipita verkaste in de zomer van 2013 naar Napoli.

Gonzalo Higuaín kwam tot 122 goals voor Real Madrid.
Gonzalo Higuaín kwam tot 122 goals voor Real Madrid.

• AC Milan-aandeelhouder Bee Taechaubol ligt direct na aankomst in Milaan onder vuur in het blauwzwarte deel van de Italiaanse modestad, door een bericht van assistent Victor Pablo Dana. De rechterhand van de Thai grapte op Twitter over de stadsgenoot. 'Dat moeten Inter-fans zijn', reageerde de financiële man van Taechaubol op een artikel over vijf miljoen ratten en muizen in de Italiaanse modestad. De topman van de Rossoneri heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor de opmerking van Dana.

• Sommige voetbalacties zijn duizelingwekkend, zo ook deze doelpoging van een overmoedige amateur. Gelukkig beschikt Lionel Messi over een beter evenwichtsvermogen na een onnavolgbare dribbel.

• Diverse toppers grijpen de zomerstop aan om vrouwlief meer aandacht te geven en in het huwelijk te treden. Zo verschenen onder anderen Fernando Llorente, Raphaël Varane, Simon Mignolet, Ivan Rakitic en Pedro voor het altaar om te trouwen met hun voetbalvrouw.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.