Koeman over Depay, oplossing tegen tijdrekken

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Koeman over Depay, oplossing tegen tijdrekken

• Al Ahly kwam zaterdag in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen El Gounah (1-1). Duur puntenverlies voor de nummer twee van Egypte, waar Saad Samir het in de slotfase helemaal had gehad met het tijdrekken bij de opponent. Hij besloot daarom een tegenstander zelf maar even van het veld te dragen...

'Manchester United heeft in mijn ogen heel veel geld voor Memphis Depay betaald, maar bij een club als United moet je zo'n bedrag in het juiste perspectief plaatsen. Als je miljoenen betaalt voor Angel Di María, die nauwelijks speelt, dan valt het bedrag voor Depay wel weer mee.'
Ronald Koeman laat in Engelse media zijn licht schijnen op de transfersom die Manchester United aan PSV betaalde voor Memphis Depay.

Xavi Simons lijkt niet alleen in naam op de inmiddels oud-voetballer van Barcelona. Het Nederlandse talent van Barça, de zoon van oud-profvoetballer Regilio Simons, schitterde tijdens een jeugdtoernooi met onder meer een prachtige assist.

• De eerste Klassieker van dit seizoen is al gespeeld! Nee, het Eredivisie-seizoen is niet onopgemerkt anderhalve maand eerder begonnen, maar in Katwijk stonden Ajax en Feyenoord al tegenover elkaar. Oud Ajax en Oud Feyenoord welteverstaan. De Amsterdammers trokken aan het langste eind in het duel dat werd gespeeld voor het goede doel. John Bosman (2x), Richard Witschge en Olaf Lindenbergh scoorden namens de vice-kampioen. Pieter Collen (2x) en Edwin de Graaf deden wat terug voor Feyenoord.

• Een wedstrijd tegen Lionel Messi spelen is voor veel voetballers een moment om nooit te vergeten. Zo ook voor Deshorn Brown. De 24-jarige international van Jamaica, in het dagelijks leven speler van het Noorse Vålerenga IF, besloot de gelegenheid dan ook niet zomaar te laten passeren. Direct na afloop van het pouleduel op de Copa América (1-0 zege voor Argentinië) greep Brown zijn kans door een selfie te nemen met Messi.

Andrea Pirlo dacht gisteravond in alle anonimiteit een wedstrijd van de New York Yankees te kunnen bezoeken. Maar dat liep toch net even anders. De aanwezigheid van de middenvelder, die nog altijd onder contract staat bij Juventus, werd groots aangekondigd op de tv-schermen in het stadion. De bekendmaking van zijn transfer naar New York City FC lijkt slechts een kwestie van tijd…

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.