Recidivist Jara, sollicitatie Babel en enge tattoo Antonia

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Recidivist Jara, sollicitatie Babel en enge tattoo Antonia

'Ik wil mijn carrière niet laten beïnvloeden door de boosheid van misschien tienduizend mensen.'
Lucas Bijker maakte de gevoelige overstap van SC Cambuur naar SC Heerenveen, maar zegt zich voor de camera van Omrop Fryslân niets aan te trekken van de boze reacties. Voor hem is de sportieve uitdaging nu het belangrijkste.

• Heel Uruguay sprak schande van het kontknijpen van de Chileen Gonzalo Jara, waarna Edinson Cavani zijn tweede geel kreeg voor de reactie daarop. Maar had de spits van Paris Saint-Germain zijn huiswerk niet beter moeten doen? Kijk even mee op 1:10 wat diezelfde Jara twee jaar geleden bij Luis Suarez deed…

• Overigens, anderen beweren dat dit juist bij het spel hoort. Bij Flamengo wordt er al op de 'Jara' getraind.

• We maakten vandaag melding van de naderende overstap van Ryan Babel naar de Verenigde Arabische Emiraten. Of komt er na deze open sollicitatie plots een wending in de zaak?

Als ik in de toekomst weer terug " mag " keren dan doe ik dat met alle plezier ❌❌❌ //

Een foto die is geplaatst door Ryan Babel (@ryanbabel) op

John Heitinga komt door zijn terugkeer bij Ajax weer een hoop oude bekenden tegen. Niet allemaal even voor de hand liggend natuurlijk, kijk maar wat Ajax uit zijn rijke archief trok.

'Een middenvelder moet tackelen, rennen, passen, kansen creëren en scoren. Iemand als Steven Gerrard combineert dat allemaal.'
• Arsenal-middenvelder Aaron Ramsey schuift niet onder stoelen of banken wie zijn grote voorbeeld is. (Bleacher Report)

• Engelsen zijn door de jaren heen al dramatische penaltynemers gebleken, geregeld werden ze na elfmetertrappen uitgeschakeld op grote toernooien. Ze trainen er overigens wel op, blijkt uit onderstaand filmpje. Maar daarmee is dan ook alles gezegd.

• Tijdens zijn vakantie had Robin van Persie (foto boven) beet. En flink ook! De aanvaller van Manchester United en het Nederlands elftal plaatste op Facebook een filmpje van een haai, die hij ving tijdens zijn vakantie bij Miami. In een andere video liet hij zien dat hij zijn vangst keurig weer de vrijheid gunt.

Ohhhhhhh ohhhhhh my god wooow unbelievable!

Posted by Robin van Persie on  donderdag 25 juni 2015

• Een jonge fan stond de bus van de nationale ploeg van Colombia op te wachten in de hoop een glimp op te vangen van zijn held James Rodríguez. Misschien dat hij ook nog een handtekening kon versieren, maar de spelmaker van Real Madrid nam uitgebreid zijn tijd en bezorgde het jongetje een onvergetelijke dag.

Jarchinio Antonia heeft een bijzondere manier gevonden om verdedigers af te schrikken: de FC Groningen-aanvaller heeft de moordlustige pop Chucky op zijn kuit laten tatoeëren. De plastic filmster verwierf bekendheid met kaskrakers als Child's Play en Bride of Chucky.

They told me I'm Crazy! I said You think I called myself Chuckie?!❤️💉

Een foto die door jjantoniaa is geplaatst op

David Alaba vierde zijn 23ste verjaardag in stijl. De strijdlustige Bayern München-back wekt de indruk naar het front te trekken. De verdediger moet zijn bolide nog wel wat beter camoufleren.

• Een salonremise is niet prettig om naar te kijken. Portugal en Zweden hadden in hun laatste groepswedstrijd op het EK Onder-21 aan een gelijkspel genoeg om door te gaan. Een doorsnee warming-up gaat er fanatieker aan toe. Op het EK 2004 werden de Italianen ook al het slachtoffer van uitgekookte Scandinaviërs. Destijds deelde Zweden de punten met Denemarken waardoor de Italianen hun koffers konden pakken.

• De 28ste verjaardag van Lionel Messi is op zijn zachtst gezegd niet onopgemerkt voorbij gegaan. Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport maakte een levensloop met beelden van de Argentijnse tovenaar. De aanvaller was in zijn jeugd al onnavolgbaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.