Stevens ziet Mannschaft zitten, Duff steunt goede doel

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Stevens ziet Mannschaft zitten, Duff steunt goede doel

'Een klus bij een nationaal team vind ik zeer aantrekkelijk. Dan denk ik aan landen als Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.'
Huub Stevens ziet zichzelf wel de functie van bondscoach van Duitsland bekleden, vertelt hij in gesprek met Bild. Der harte Hund aan het roer bij Die Mannschaft, het is niet uit te sluiten.

• Voormalig Chelsea-speler Damien Duff beschikt naast een goed gevulde bankrekening over een gouden hart. De Ier staat op het punt in eigen land bij Shamrock Rovers te tekenen en doneert zijn volledige salaris bij zijn nieuwe werkgever aan het goede doel, volgens Britse media.

• Sivasspor-speler Cicinho heeft het niet zo op naalden. Afgaande op zijn armen had de voormalige Real Madid-speler minder problemen met de scherpe voorwerpen bij het zetten van de tatoeages.

• Doelman Yves De Winter staat komend seizoen onder de lat bij Sint-Truiden. De 28-jarige Belg geeft aan dat geld geen rol speelde in zijn keuze om AZ te verlaten. 'Niet dat bij AZ met bankbiljetten gezwaaid werd, maar ik lever wel fors in door mijn komst naar Sint-Truiden', aldus de keeper in gesprek met Het Nieuwsblad.

Rivaldo heeft zijn voetbalschoenen weer uit de kast gehaald. De 43-jarige legende van weleer keerde terug bij Mogi Mirim en de Braziliaan sloot zijn eerste wedstrijd sinds tijden direct winnend af (2-1). De voormalige Barcelona-ster is tevens voorzitter van de club uit de Braziliaanse Série B.

• Het is vandaag precies een jaar geleden dat Brazilië in de halve finale van het WK ongenadig hard onderuit ging tegen Duitsland. De gastheren werden met 7-1 verslagen. Kicker blikt nog eens terug op de historische overwinning van Die Mannschaft.

'Op zijn achttiende kreeg hij bij Anderlecht een Mercedes en nu rijdt hij met een Range Rover. Die jongen verdient meer dan ik en weet niet wat te doen met zijn geld.'
• De advocaat van Jordan Lukaku (links op de foto) heeft een bijzondere verklaring voor het enthousiaste rijgedrag van zijn cliënt. De jongere broer van Romelu moet het een jaar zonder rijbewijs doen. Jordan arriveerde in tegenstelling tot zijn broer niet in de hoogste versnelling in het profvoetbal, maar heeft buiten het veld over snelheid niets te klagen. De linksback van KV Oostende werd met snelheden van 172, 162 en 170 kilometer per uur geflitst.

• Het zit Cristiano Ronaldo niet tegen: de flamboyante Portugees vindt de telefoon van ene Austin Woolstenhulme, waarna een etentje volgt met de Amerikaanse schone in kwestie en haar vriendinnen. Op de redactie van VI wordt inmiddels tevergeefs gezocht naar kwijtgeraakte mobieltjes.

De Real Madrid-vedette lijkt zich prima te vermaken met de dames.
De Real Madrid-vedette lijkt zich prima te vermaken met de dames.

José Mourinho is dicht bij het verlengen van zijn contract met Chelsea, maar op eigen aandringen zal hij niet meer verdienen. De manager wees volgens The Sun een salarisverhoging af omdat zijn loon naar eigen zeggen al hoog genoeg is. De Portugees ontvangt naar verluidt zo'n twaalf miljoen euro per jaar van de Engelse kampioen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.