'Sherwood maakt bij Spurs ruimte voor Van Gaal'

Reacties

Louis van Gaal kan komende zomer na het WK aan de slag bij Tottenham Hotspur. Tim Sherwood maakt namelijk na dit seizoen plaats bij de Londense club. Dat meldt Sky Sports. De club heeft een dergelijke gang van zaken nog niet bevestigd.

'Sherwood maakt bij Spurs ruimte voor Van Gaal'

Na het ontslag van André Villas-Boas koos de leiding van The Spurs in december voor Sherwood, nadat de toenaderingen tot Van Gaal en Frank de Boer geen resultaat hadden opgeleverd. De Oranje-bondscoach wilde geen dubbelfunctie, terwijl de Ajax-trainer geen belangstelling had in te stappen. 

De onervaren Sherwood tekende voor anderhalf jaar, waarmee de deur dicht leek voor een Nederlands avontuur op White Hart Lane op korte termijn. Maar de Engelse oud-international keert na dit seizoen terug in zijn rol bij de jeugdafdeling bij Tottenham.

Daarmee komen de speculaties weer op gang over de aanstelling van Van Gaal op White Hart Lane na het WK. Bij de bookmakers is de Oranje-bondscoach de favoriet. Ook Mauricio Pochettino van Southampton wordt inmiddels genoemd als kanshebber.

Sherwood wilde het nieuws over zijn op handen zijnde vertrek niet bevestigen, maar deed tegenover de BBC ook geen moeite de berichtgeving te ontkennen. 'Ik kan er nu niets over zeggen. Ik zal mijn visie geven als het moment juist is. Op dit moment richt ik me volledig op de wedstrijd tegen Sunderland van vanavond (21.00 uur, red.).'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.