De beelden: Salah en Klopp krijgen het met elkaar aan de stok

Reacties

Bij Liverpool is de sfeer allesbehalve opperbest. Tijdens het bezoek aan West Ham United, waarin zaterdag opnieuw twee dure punten verloren werden in de titelstrijd, bleek dat Mohamed Salah en manager Jürgen Klopp even niet meer door één deur kunnen.

De beelden: Salah en Klopp krijgen het met elkaar aan de stok
West Ham United
West Ham United
2 - 2
Liverpool
Liverpool

Na de pijnlijke 2-0 nederlaag bij Everton moest Liverpool zaterdag winnen om de titelkansen levend te houden. Juist op dat moment suprême zette Klopp Salah opnieuw op de bank. Pas toen het in het London Stadium net 2-2 was geworden, mocht de Egyptische superster zijn entree maken.

En toen Salah klaarstond om in te vallen, wilde Klopp hem nog wat tips meegeven. Daar zat de Egyptenaar blijkbaar niet op te wachten. In het restant kon Salah, die de laatste weken flink bekritiseerd werd vanwege zijn slechte vorm, ook het verschil niet meer maken.

Behalve het akkefietje met Klopp zal het na afloop ook over de toekomst van Salah gaan. Hij wordt al langer in verband gebracht met een transfer naar Saoedi-Arabië. Mocht Arne Slot inderdaad de nieuwe trainer van Liverpool worden, zal de Nederlander dus mogelijk ook te maken krijgen met de perikelen rond Salah.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Jamie Carragher, voormalig verdediger en een van de bekendste pundits rond Liverpool, had al wel een vermoeden waarom er onenigheid ontstond. 

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
36
26
5
5
88-28
+60
83
2
Manchester City
35
25
7
3
87-33
+54
82
3
Liverpool
36
23
9
4
81-38
+43
78
* Actueel tot en met 7 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.