NEC neemt speciale VI-cover in ontvangst

NEC-directeur Bart van Ingen kreeg dinsdagmiddag op de redactie van Voetbal International in Utrecht uit handen van hoofdredacteur Tom van Hulsen een ingelijste VI-cover. De cover is gewijd aan de behaalde Jupiler League-titel van NEC, waardoor de club komend seizoen terugkeert in de Eredivisie.

NEC neemt speciale VI-cover in ontvangst

De VI met de NEC-cover ligt alleen in Nijmegen en omgeving in de winkels; in de rest van het land verschijnt een VI met een reguliere cover.

Het is voor het eerst in de historie dat een VI met twee verschillende voorpagina’s op de markt wordt gebracht. 'De VI is verder volledig hetzelfde, alleen de cover is anders', zegt Tom van Hulsen, die samen met Thijs van Veghel de hoofdredactie van VI vormt. 'We hebben de titel van NEC aangegrepen om een coverwissel een keer te testen. Dit kan alleen door nauwe samenwerking met onze drukker Misset en de distributeur Aldipress. Onze abonnees krijgen de VI met de reguliere cover toegestuurd. Daarop staat deze week Memphis Depay, over wie verslaggever Thijs Slegers een uitgebreid verhaal maakte. We zijn zeer benieuwd of zo’n coverwissel aanslaat. Als het een succes wordt, gaan we dit vaker doen.'

In beide edities van de extra dikke VI van deze week is onder meer een bijlage over het kampioenschap van NEC opgenomen. Verder onder meer aandacht voor het vijftigjarig bestaan van FC Twente, het kwakkelseizoen van Ajax en reportages vanuit Engeland met Dick Advocaat en Eljero Elia.

Bestel hier het nieuwe nummer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen