Carew geeft carrière wending, Touré wil Maldini achterna

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Carew geeft carrière wending, Touré wil Maldini achterna

'Nou, dat zien ze dus verkeerd in De Kuip.'
• Volgens Michiel Kramer (foto boven) waren ze bij Feyenoord niet allemaal overtuigd van zijn kwaliteiten, waardoor zijn gedroomde transfer niet doorging. De spits van ADO Den Haag denkt dat ze nog wel eens spijt kunnen hebben van de beslissing om van hem af te zien. (Algemeen Dagblad)

• Spits John Carew (35), al een paar jaar gestopt met profvoetbal, heeft werk gevonden bij Høvdinger. Dat is geen club uit de lagere Noorse divisies, maar een heuse speelfilm. De voormalige international van Noorwegen treedt op als een grote gangsterbaas.

'Ik kon naar clubs in Italië en Frankrijk, maar ik wilde alleen maar bij PSV blijven.'
Voor Nicolas Isimat-Mirin zelf was PSV de enige optie. De centrale verdediger, afgelopen seizoen al op huurbasis actief in de Lichtstad, tekende vrijdag voor vier jaar bij de Eindhovenaren. (De Telegraaf)

'Ik heb hem verteld dat hij bij een club komt die als een grote familie is.'
Philippe Coutinho verwelkomt zijn Braziliaanse makker Roberto Firmino bij Liverpool. De Brazilianen komen nu samen in actie met hun land tijdens het toernooi om de Copa América. (Liverpool FC)

'Een icoon als Maldini worden is een droom van alle spelers.'
Yaya Touré hoopt nog lang bij Manchester City te blijven en probeert bij de Engelsen zelfs de status te benaderen die Paolo Maldini bij AC Milan had. Dan is er trouwens nog werk aan de winkel voor de Ivoriaan. Maldini staat op 902 officiële duels voor de Milanezen, recordhouder bij City is Alan Oakes met 676 wedstrijden. Touré heeft na vijf jaar in Engelse dienst 221 caps verzameld, dus de 32-jarige middenvelder kan voorlopig nog niet met pensioen. (Mirror)

• Over boegbeelden gesproken: voormalig Real-Madrid-aanvaller Raúl wordt vandaag 38 jaar. En wie jarig is, trakteert.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.