Bosz van zijn vader verlost, Blatter gaat naar de hemel

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bosz van zijn vader verlost, Blatter gaat naar de hemel

'Sommige mensen denken dat je voorgetrokken wordt als je vader je trainer is, maar ik heb het als veel lastiger ervaren.'
Gino Bosz (foto) speelde de laatste jaren onder de hoede van vader Peter bij Vitesse. Bij zijn presentatie bij Heracles Almelo, waar de centrale verdediger voor twee jaar tekende, vertelde hij in elk geval van een last te zijn verlost. (Heracles.nl)

'Ik ga jullie wat verklappen: we krijgen een kleine Charlie.'
Charlison Benschop had in zijn eerste interview met Bild sinds zijn overstap naar Hannover 96 meteen een primeur.

• VfL Wolfsburg heeft besloten het rugnummer van de Belg Junior Malanda, die in januari het leven liet bij een auto-ongeluk, dit seizoen niet te gebruiken. Sportief directeur Klaus Allofs gaf aan dat wat hem betreft in de toekomst wel weer met nummer negentien wordt gespeeld.

'Na de eerste paar dagen voel ik me goed.'
Jay Rodriguez heeft de training bij Southampton hervat, nadat een zware knieblessure hem ruim een jaar aan de kant gehouden heeft. Op het YouTube-kanaal van Southampton zegt hij nog wel een lange weg te gaan te hebben voordat hij weer wedstrijdfit is.

'Ik ga naar de hemel.'
• De veelbesproken FIFA-baas Sepp Blatter gelooft er heilig in dat hij in de hemel terechtkomt. 'En iedereen die iets zegt over corruptie bij de wereldvoetbalbond, moet naar de gevangenis.' (Bunte)

'Hij is een stuk tuig en moet dood, dus sluit hem op en gooi de sleutel weg.'
• Sampdoria-voorzitter Massimo Ferrero liet zich keihard uit over Antonio Pulvirenti, de in zijn ogen corrupte bestuurder van Catania. Hij zei later overigens dat hij bedoelde dat alleen het door omkoping verziekte voetbal dood moet. En niet de beste man zelf. (ANSA)

Voor clubs die niet veel te besteden hebben deze zomer zijn er mogelijkheden genoeg om aan wat gerenommeerde namen te komen. Die Welt stelde een team samen van werkloze voetballers, gratis op te halen dus. Mooi lijstje, ondanks de spelfout in de naam Ibrahim Afellay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.