Frankrijk

Stade Rennes - Olympique Marseille

In de Ligue 1-wedstrijd zondag tussen Rennes en Olympique de Marseille, is Rennes al in de eerste helft op voorsprong gekomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 1-0-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 2-0 zege. Er werd een vroege voorsprong genomen door Rennes na een doelpunt van Martin Terrier na 21 minuten, met een assist van Amine Gouiri. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Benjamin Bourigeaud diepte de voorsprong van Rennes uit in de 77ste minuut. Rennes heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Olympique de Marseille drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Azor Matusiwa werd in de 66e minuut in het veld gebracht voor Rennes. In de huidige stand heeft Rennes 39 punten en staat op de achtste plaats, terwijl Olympique de Marseille met 39 punten op de zevende positie staat. Rennes speelt op zondag 31 maart om 17.05 uur in het Stade de la Meinau uit tegen Strasbourg. Op dezelfde dag speelt Olympique de Marseille om 20.45 uur thuis tegen PSG in de Orange Vélodrome.