FC Groningen - De Graafschap

De Graafschap heeft een 4-2 uitnederlaag geleden tegen Groningen in de Eerste Divisie. De thuisploeg opende de score na 6 minuten na een doelpunt van Romano Postema, met een assist van Luciano Valente. Postema bracht in de 16de minuut Groningen op 2-0, op aangeven van Marvin Peersman. In de 23ste minuut poetste Ralf Seuntjens na een assist van Jeffry Fortes, iets van de achterstand weg voor De Graafschap. Seuntjens bracht in de 33ste minuut de uitploeg op gelijke hoogte, op aangeven van Alexander Büttner. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Valente Groningen op voorsprong na een assist van Peersman. Maar Groningen had nog tijd voor een extra doelpunt. Postema vond het net opnieuw in de 95ste minuut, en maakte hiermee zijn hattrick af. In de laatste vijf wedstrijden heeft Groningen vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl De Graafschap drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Jong AZ is vrijdag 29 maart om 20.00 uur op Stadion De Vijverberg de volgende tegenstander voor De Graafschap.