FC Utrecht Vrouwen - Ajax Vrouwen

De wedstrijd tussen Utrecht en Ajax in het Stadion Galgenwaard is zondag in 0-2 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Ajax nu vijf overwinningen op rij heeft behaald in de Eredivisie Women. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 57ste minuut tot Nadine Noordam scoorde en zo Ajax op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor Ajax werd gemaakt door Romée Leuchter, met een assist van Jonna van de Velde. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Utrecht. Utrecht staat na deze wedstrijd op de zevende plaats met 22 punten, terwijl Ajax op de tweede plaats staat met 42 punten. In de volgende wedstrijd speelt Utrecht op zondag 24 maart om 16.45 uur, in een uitwedstrijd, tegen Excelsior. Ajax ontvangt zaterdag 23 maart om 14.00 uur PEC Zwolle.